+ 372 600 0199

info@geenitestid.ee

OÜ myInnerGo

Mäealuse 4, 12618, Tallinn, Eesti

Jälgi meid
Geenitestide labor  >  Retseptid   >  Spinati-lillkapsa püreesupp

Spinati-lillkapsa püreesupp

Kasuta kodumaiseid vilju ning valmista lõuna- või õhtusöögiks kiirelt ja lihtsalt valmiv kreemjas spinati-lillkapsa püreesupp.

Retsept on gluteenivaba ning laktoosivaba võid kasutades ka laktoosivaba. Vegan versiooni jaoks asenda või mõne meelepärase õliga.

 

Toiteväärtus

Kalorid: 400 kcal
Süsivesikud:
65.3 g (62.7%)
Rasvad: 10.7 g (23.1%)
Valgud: 14.8 g (14.2%)

 

KOOSTIS

– 280 g lillkapsast
– 200 g kartulit
– 60 g sibulat
– 10 g küüslauku
– 50 g külmutatud spinatit (Härmavili)
– 7 g (laktoosivaba) võid (või õli)
– 10 g kõrvitsaseemneid
– ca 200 ml vett või puljongit

 

VALMISTAMINE
  1. Tükelda sibul, kartul ja küüslauk ning lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks.
  2. Kuumuta poti põhjas või (vegan versiooni jaoks võid kasutada ka õli), lisa tükeldatud sibul ning prae mõni minut.
  3. Lisa ca 200 ml vett, tükeldatud kartulid, lillkapsas, küüslauk ja spinat.
  4. Keeda kuni kõik viljad on pehmed.
  5. Püreesta supp blenderis või saumikseriga.
  6. Maitsesta soola ja pipraga.
  7. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

 

Proovi järele ja anna meile kommentaarides teada, kuidas maitses 🙂

Maitsvad ja tervislikud retseptid sulle sobilike koguste ja toitainete osakaaluga sisalduvad erinevate testide (FiguraGen WeightFiguraGen Fit&HealthyFiguraGen Weight+SportFiguraGen Weight+HealthFiguraGen Weight+Vita) näidismenüüdes.

Lisaks leiad erinevaid tervislikke retsepte ka SIIT.

Kommentaare pole

Lisa kommentaar