+ 372 600 0199

info@geenitestid.ee

OÜ myInnerGo

Mäealuse 4, 12618, Tallinn, Eesti

Jälgi meid
Geenitestide labor  >  Retseptid   >  Peedi-hakklihapallid

Peedi-hakklihapallid

Proovi lõuna- või õhtusöögiks neid maitsvaid ja mahlaseid ahjus küpsetatud peedi-hakklihapalle, mille kõrvale sobivad hästi värsked köögiviljad ja kergem kaste. Süsivesikute sisalduse suurendamiseks võid serveerida pruuni riisiga.

 

TOITAINED

Variant 1:

Kaloreid: 482 kcal

Süsivesikuid: 44.9 g (37.8%)
Valke: 45.3 g (38.1%)
Rasvu: 12.8 g (24.2%)

Variant 2: riisiga

Kaloreid: 667 kcal

Süsivesikuid: 83.4 g (50.6%)
Valke: 49.3 g (29.9%)
Rasvu: 14.3 g (19.5%)

 

KOOSTIS

– 150 g Rakvere Extra Protein Power seahakkliha
– 250 g keedupeeti
– 50 g sibulat
– 10 g küüslauku
– pool muna
– 75 g sibulat
– 1 tl kuivatatud oreganot
– 125 g paprikat
– 100 g redist
– 50 g paksemat maitsestamata jogurtit
– 10 g FELIXi malbet sinepit
– sool ja pipar

Variant 2 jaoks lisaks 50 g pruuni pikateralist riisi (valikuline)

 

VALMISTAMINE

1. Sega kausis riivitud peet, peeneks hakitud sibul ja küüslauk, hakkliha ja muna.
2. Maitsesta segu oregano, soola ja pipraga.
3. Vormi segust pallid ja küpseta 220 kraadi juures ca 30 min või kuni pallid on pealt kuldpruunid.
4. Variant 2 jaoks keeda pruun riis.
4. Kastmeks sega maitsestamata jogurt sinepiga ning maitsesta soola ja pipraga. Võid lisada ka tilli või meelepäraseid ürte.
5. Serveeri värskete köögiviljadega.


Maitsvad ja tervislikud retseptid sulle sobiva toitainete vahekorra ja kogustega leiad FiguraGen Weight geenitestiga kaasas olevast näidismenüüst.

Jaga Wordpressi › viga

Sinu veebisaidil ilmnes kriitiline viga.

Loe lähemalt WordPressi veaotsingu kohta.