Sügisene kõrvitsapüreesupp
Kõrvitsahooaeg on täies hoos! Valmista õhtu- või lõunasöögiks lihtne sügisene kõrvitsapüreesupp, millele lisab kreemisust toorjuust. Retsept on gluteenivaba.
TOITAINED
Kaloreid: 408 kcal
Süsivesikuid: 59.6 g (55.6 %)
Valke: 12.9 g (12.0 %)
Rasvu: 15.5 g (32.4 %)
KOOSTIS
– 350 g kõrvitsat
– 200 g porgandit
– 1 keskmine sibul
– 2 küüslauguküünt
– 1 tl õli
– 1.5 spl toorjuustu
– 15 g kõrvitsaseemneid
– noaotsatäis jahvatatud muskaatpähklit
– sool ja pipar
VALMISTAMINE
1. Tükelda kõrvits, porgand, sibul ja küüslauk.
2. Lisa potti õli ning pruunista sibul, porgand ja küüslauk kergelt läbi.
3. Lisa kõrvitsatükid ja veidi vett ning keeda kuni kõik viljad on pehmed.
4. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga.
5. Püreesta supp blenderis või saumiksriga.
6. Lisa toorjuust ja sega.
7. Rösti kuival pannil kõrvitsaseemned ja lisa serveerimisel supile.
… ja maitsev kõrvitsapüreesupp on nautimiseks valmis
Maitsvad ja tervislikud retseptid sulle sobiva toitainete vahekorra ja kogustega leiad FiguraGen Weight geenitestiga kaasas olevast näidismenüüst.
Kristel
09/10/2021 at 13:04Minu lemmik 🥰