Kana-kukeseenepasta
Kukeseene hooaeg on alanud! Valmista värsketest kukeseentest lihtne ja kiiresti valmiv koorene pasta. Proovi tavalise pasta asemel tatrapastat, mis lisab huvitava maitsenüansi. Võid kasutada ka tavalist täisterapastat.
TOITAINED
Kaloreid: 600 kcal
Süsivesikuid: 65.8 g (43.6%)
Valke: 34.7 g (23.0%)
Rasvu: 22.4 g (33.4%)
KOOSTIS
– 100 g kukeseeni
– 100 g kanafileed
– 70 g tatrapastat (võid kasutada ka täisterapastat)
– 75 ml 10% kohvikoort
– 5 g võid
– 75 g sibulat
– 2 küüslauguküünt
VALMISTAMINE
1. Keeda tatrapasta soolaga maistestatud vees.
2. Kuumuta pann ja lisa või.
3. Haki sibul ja küüslauk peeneks ja pane pannile praadima.
4. Tükelda ka kanafilee ja lisa pannile. Maitsesta soola ja pipraga ja prae kuni kana on kergelt valgeks muutunud.
5. Lisa kukeseened ja küpseta aeg-ajalt segades, kuni kõik koostisosad on läbiküpsenud ja liigne vesi kukeseentest eraldunud.
6. Lisa kohvikoor ja sega kuni oled saavutanud kreemja kastme. Maitsesta veel vajadusel soola ja pipraga.
7. Sega kaste pastaga kokku ja soovi korral lisa meelepärast maitserohelist.
Maitsvad ja tervislikud retseptid sulle sobiva toitainete vahekorra ja kogustega leiad FiguraGen Weight geenitestiga kaasas olevast näidismenüüst.