Maitsev ja tervislik banaanipannkook tatrajahuga
Proovi hommikusöögiks toitvat toortatrajahuga banaanipannkooki meelepäraste värskete või külmutatud marjadega. Retsept on gluteeni- ja laktoosivaba.
TOITAINED
Kalorid: 544 kcal
Süsivesikuid: 74.7 g (52 %)
Valke: 21.5 g (15 %)
Rasvu: 21.1 g (33 %)
KOOSTIS
– 1 keskmine banaan
– 2 keskmist muna
– 40 g mahe toortatrajahu
– veidi soola (toob kõik maitsed paremini esile)
– soovi korral kaneeli
– 0,25 sl kookosõli praadimiseks (võib asendada ka oliivõliga)
– 100 g meelepäraseid marju
– 6 g kookoshelbeid
– 0.5 sl kõrvitsaseemneid
VALMISTAMINE
1. Püreesta kausis kahvliga banaan
2. Lisa munad ja klopi ühtlaseks massiks
3. Lisa tatrajahu, sool ja kaneel ning sega ühtlaseks
4. Aja pann kuumaks, lisa kookosõli ja vala segu pannile
5. Küpseta mõlemalt poolt kuldpruuniks
6. Serveerides lisa pannkoogi vahele meelepäraseid marju ja raputa peale kookoshelbed ja kõrvitsaseemned
NB! Võid seemned ja kookoshelbed lisada ka juba enne küpsetamist taignasse.